Selecteer een pagina

Knutselen met kinderen

Knutselen op de bso

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor de kinderen in de zomervakantie? Wil je als organisatie meer duurzaamheid in je activiteiten brengen? Dan kan ik je misschien wel verder helpen. Met mijn doe-het-zelf pakketten breng je creativiteit naar je bso!

Knutselen met kinderen

Knutselen op de bso

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor de kinderen in de zomervakantie? Wil je als organisatie meer duurzaamheid in je activiteiten brengen? Dan kan ik je misschien wel verder helpen. Met mijn doe-het-zelf pakketten breng je creativiteit naar je bso!

Voor de buitenschoolse opvang maak ik creatieve doe-het-zelf pakketten waarbij wordt gewerkt met duurzame materialen en de thema’s natuur en dieren. In de doe het zelf pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een creatieve workshop. Naast de knutselmaterialen en instructies is er ook een instructievideo. Zo weet je precies hoe je het kunt maken. Hoe heerlijk is het om naderhand die trotse gezichten te zien!

Met de creatieve doe het zelf pakketten:

Heb je een creatieve activiteit voor de kinderen zonder dat het jou tijd kost.

Laat je de kinderen zich trots voelen op wat ze zelf kunnen maken.

Heb je blije kinderen en ouders.

Heb je een overzichtelijke creatieve activiteit in handen.

Laat je de kinderen met plezier iets creatiefs maken.

Creatieve doe het zelf pakketten voor kinderen

Voor iedere schoolvakantie zijn er andere pakketten te koop, die aansluiten bij het seizoen. De creatieve projecten hebben een vrolijk thema dat met natuur en dieren te maken heeft. Zo kunnen de kinderen lekker creatief bezig zijn met natuurlijke materialen. Sommige extra materialen kun je zelf uit de omgeving van de bso verzamelen. Heerlijk om even de natuur in te gaan!

In de video’s leg ik alles stap-voor-stap uit en kun je met mij mee doen. Je hoeft mij alleen af en toe op pauze te zetten ;). Je kunt ook zonder de video werken en het instructieblad bij de hand houden. Je hoeft zelf dus niet creatief te zijn om met de kinderen te kunnen knutselen!

Creativiteit vraagt moed

Knutselen met kinderen op de bso

Creatieve doe het zelf pakketten van de Kunstclub zijn complete pakketten voor een creatieve workshop bij jou op locatie. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over hoe je dat aanpakt.

Tutorial

Het pakket bevat naast knutsel- materialen een instructieblad & video met heldere stap-voor-stap uitleg.

Voor de bso

De pakketten zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar van de bso. Gegarandeerd veel knutselplezier voor de kinderen!

Lang plezier

Een workshop duurt tussen de 1-1,5 uur.

Betaalbaar

Een creatieve activiteit vanaf 6,- euro per kind. Als je een pakket voor meer dan 10 kinderen bestelt, dan krijg je korting.

Op maat gemaakt

Een pakket bevat voldoende materiaal voor 10 kinderen. Dit is het minimum, maar een pakket kun je ook voor bijv. 50 kinderen bestellen.

Gratis verzending

De tarieven zijn inclusief gratis bezorging door DHL.

Creatieve lessen van juf annelon zijn een feestje

Annelon Geluk heeft jarenlang als freelance docent kunst- en cultuureducatie gewerkt. Ze maakt iedere schoolvakantie knutselpakketten. Al haar kennis deelt ze met jou in de blog op Kunstclub.nl! 

jaar ervaring als kunst- en cultuur docent

basisscholen in den haag en omstreken

leerlingen kunstles gegeven

knutselpakketten gemaakt voor de bso

Hoe vraag ik een pakket aan?

Als medewerker van een kindercentrum kun je pakketten kopen voor verschillende locaties van de buitenschoolse opvang. Ik werk in Den Haag bijvoorbeeld samen met de activiteitenplanning van 2Samen.

Werk jij voor een kindercentrum en organiseer jij activiteiten voor de kinderen van de buitenschoolse opvang? En wil je weten wat het aanbod is voor de komende vakantie?

Laat hieronder je e-mailadres achter, dan ontvang je 5x per jaar het aanbod van de pakketten. Zo kun je zien of er wat voor je bij zit.

De pakketten sluiten aan bij het seizoen. In de kerstvakantie maken we mooie dingen die bij de winter aansluiten. Je ontvangt ruim van tevoren het aanbod per mail en circa een maand voor de schoolvakantie begint ga ik de pakketten maken. Zo heb jij de knutselpakketten op tijd binnen!

Ja, ik wil meer weten over de creatieve pakketten!

Stuur een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste knutselpakketten. Ook voor eventuele vragen kun je dit formulier gebruiken.

De laatste pakketten

Hier zie je een selectie uit de pakketten die ik sinds 2020 heb gemaakt voor kinderen die op de buitenschoolse opvang zitten: